12 жовтня фанати з орлиним поглядом помітили, що король Карл III тримає фотографію дня весілля принца Гаррі та Меган Маркл на загальний огляд у своєму кабінеті.

У відео, опублікованому Ліззі Робінсонз ITV, новий монарх зустрічався з прем'єр-міністром Великобританії Ліз Трасс, щоб розпочати їхні щотижневі зустрічі, коли камера висунулася, щоб дати фанатам можливість краще розглянути його кабінет.

Ліз Трасс, фото: скріншот із відео
Ліз Трасс, фото: скріншот із відео

На задньому плані красувалася колекція сімейних фотографій. Одне із зображень, зокрема, здавалося офіційним портретом королівської сім'ї з весілля Маркл і Гаррі в 2018 році.

На знімку пара оточена своєю родиною та весільною вечіркою у Віндзорському замку відразу після того, як вони сказали "Так" у каплиці Святого Георгія. Щасливу сімейну фотографію зробив фотограф Олексія Любомирська.

Чарльз також розмістив фотографію своєї покійної матері, королеви Єлизавети II, разом із трьома її спадкоємцями: Чарльзом, принцом Вільямом та принцом Джорджем.

Однак у королівській сім'ї багато що змінилося з того часу, як герцог і герцогиня Сассекські пов'язали себе узами шлюбу.

Нагадаємо, що Чарльзу III приготуватися: 3 червня 2023 року Великобританія оголосить нового короля.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі полив королеву-консорту Англії Каміллу помиями, біограф видала сенсацію.

Також стало відомо, що король Великобританії Чарльз ІІІ не пустив Меган Маркл на збори сім'ї, принц Гаррі не образився.