Володимир Зеленський вперше розповів про таємні розмови з Макроном, Джонсоном та Дудою: "Ти мені дзвони на WhatsApp"

Усі українці неодноразово відзначали теплі відносини Володимира Зеленського з президентами деяких країн. Більш того, дуже часто їхні зустрічі ставали джерелами для мемов та різних відео. В інтерв'ю німецьким журналістам Володимир Олександрович зізнався, з ким саме його пов'язують ближчі та дружні стосунки.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Арсен Мірзоян у тонких шортиках показав, що робить без Тоні Матвієнко у Турці: "Ще не їв, але вже в шапці"

Одного осіннього дня на сторінці Арсена Мірзояна з'явився спортивний пост. Тоді він опублікував фотографію карти його забігу по трекеру. Чоловік пробіг п'ять кілометрів Києвом. Крім цього, він показав вбрання, в якому робив крос. Арсен Мірзоян продемонстрував, у якому вбранні біг Києвом в умовах осінніх холодів: шорти, курточка та шапка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

Як пережити зиму без центрального опалення: 10 порад, які допоможуть зігрітися

Корисні поради щодо того, як зігрітися без центрального опалення, особливо актуальні зараз в умовах війни, коли росія навмисне та з особливою ненавистю знищує інфраструктуру України.

Поради, як пережити зиму без центрального опалення:
1. Вибирайте вбудовані енергозберігаючі радіатори. Їх можна підключити до наявної розетки. Крім того, експлуатація цих радіаторів також не коштує дорого, як і вони самі

Центральне опалення, скріншот з відео
Центральне опалення, скріншот з відео

Оля Цибульська вивалила свою "нижню білизну" і показала наслідки ПМС за сина: "Несторе, що робити?"

Відома українська співачка, телеведуча та кума Дзідзьо Оля Цибулська показала, як на неї впливає осінь та ПМС. Їй завжди хочеться їсти, особливо це відбувається ввечері. Через те, що зірка дуже пильно стежить за своєю фігурою, вона цього собі дозволити не може, тому їй доводиться стримувати себе.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Економимо борошно і вчимося ліпити макарони: ціни на цей продукт готуються до зльоту

Інфляційні процеси та подорожчання переробки продовжує качати зростання цін. На поточному тижні на ринку пшеничного борошна в більшості регіонів України зберігається цінова динаміка, що підвищує. Перенасичення внутрішнього ринку пропозиціями товару і натомість помірного попиту споживачів стримувало активніше його подорожчання.

Супермаркет. Фото: скриншот з відео
Супермаркет. Фото: скриншот з відео