"Укрзалізниця" запустила купівлю абонементів у чатботі на проїзд електричками в деяких областях.

У чатботах "Укрзалізниці" у всіх месенджерах можна придбати абонементи на місячний проїзд приміськими рейсами у Київській, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Хмельницькій, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. Про це йдеться на сторінці в Facebook.

Електричка. Фото: скриншот з відео
Електричка. Фото: скриншот з відео

Вартість абонемента стартує від 200 грн і залежить від конкретного маршруту, обраного пасажиром.

З абонементом пасажир отримує безлімітну кількість поїздок обраним маршрутом протягом 30 днів від дати старту абонемента.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Електричка. Фото: скриншот з відео
Електричка. Фото: скриншот з відео

Для того, аби придбати "безлім" від "Укрзалізниці" потрібно зайти в розділ місячний приміський самостійно вказати станцію відправлення, станцію прибуття по маршруту кільцевої електрички та обрати дату початку дії абонементного квитка.

З абонементом пасажир отримує безлімітну кількість поїздок приміськими рейсами за обраним маршрутом. Абонемент можна придбати також на київську кільцеву електричку. Це буде максимально зручно для мешканців столиці.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні продовжує скорочуватись реальний розмір пенсій, і для цього є суттєва причина.

Як повідомляв "Знай.ua" вечеря при свічках: український уряд підказав, як уникнути віялових відключень електроенергії.

Також "Знай.ua" інформував, що ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення.