Колишній президент України та народний депутат Петро Порошенко став причиною ДТП, прогулявшись уздовж проїжджої частини. Відповідний ролик зняли на камеру очевидці, а блогер під ніком Necro Mancer поділився ним у соцмережі Twitter.

Так, Петро Порошенко йшов біля проїжджої частини дороги у супроводі військових та помітивши водія чорного авто, помахав йому на знак вітання. Водій у відповідь посигналив політику і, проїхавши ще кілька метрів, потрапив у невелику ДТП, врізавшись у протитанковий їжак.

Петро Порошенко, скріншот YouTube
Петро Порошенко, скріншот YouTube

"Зустріти на дорозі Порошенка – погана прикмета", – підписав ролик блогер.

Петро Порошенко помітив зіткнення автомобіля з перешкодою і повернувся, щоби переконатися, чи все добре. Він ще раз помахав водієві і пішов далі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Варто зазначити, що інцидент дуже порадував користувачів мережі. Дехто пожартував, що це все пристріт, а інші підкреслили, що навіть у такі моменти важливо дивитися на дорогу, а не на всі боки.

"Я б стояв на узбіччі ще пів години, плювався через плече, щоб пристріт зняти", "Ору", "Не дивитися на дорогу - погана прикмета", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Зеленський вперше розповів про таємні розмови з Макроном, Джонсоном та Дудою: "Ти мені дзвони на WhatsApp".

Також наш портал інформував, "Міша, тобі ніхто грошей не дасть": Михайло Добкін на передовій викликав фурор серед українців.

Крім того, ми писали, Лукашенку відкрито загрожують Україні війною, готові заступитися за приниженого путіна.