Стало відомо про чергову плачевну провокацію з боку росіян. Водять дітей на похорон загиблих в Україні військових для гарної картинки.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету "Сірена", де розповіли всю правду про те, що відбувається сьогодні в Росії.

Ось, наприклад, у Краснодарському краї на похорон загиблих військових злочинців почали зганяти дітей. У місті Гарячий Ключ попрощатися з ліквідованим Андрієм Туркіним відправили дітей із місцевого військово-патріотичного клубу. Загалом підлітки відвідали вже шість таких церемоній.

Їм розсилають повідомлення наступного змісту: "Всім добрий день, похорон завтра, о 10 годині виїжджаємо. Збираємось о 8 годині, обговоримо пару поточних питань зі змагань і поїдемо".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Повідомлення росіян, фото: скріншот
Повідомлення росіян, фото: скріншот

Тобто дітей змушують ходити на прощання з людьми, яких вони бачать вперше у житті. З людьми, які поїхали вбивати мирне населення чужої країни, таких самих дітей, руйнувати житлові будинки, а вони роблять героїв.

Таких прощань вони мають величезну кількість щотижня, оскільки Кремль вирішив відправити гарматне, непідготовлене м'ясо на фронт. Звичайно, тактика виявилася помилковою, і окупанти зазнають величезних втрат.

Усього за 8 місяців вони втратили вже понад 66 тисяч своїх військ, і ці цифри регулярно зростають через наш контрнаступ.

За час повномасштабного вторгнення Росії українські військові знищили приблизно 66 280 окупантів. Про це 19 жовтня у Facebook повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Минулої доби ЗСУ ліквідували близько 430 російських загарбників. За даними Генштабу, найбільші втрати противник зазнав бахмутському та краматорському напрямах.

Росіяни на похороні, скріншот: YouTube
Росіяни на похороні, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що в Україні готують потужну відповідь іранським "Шахідам", показавши нову розробку

Раніше повідомлялося, що росіяни більше не хочуть жити: у Кремлі наказали заблокувати сайт зі здавання окупантів в український полон

Також, окупанти вивозяться до Криму з Херсонської області через настання ЗСУ