Стало відомо, що Ліз Трасс залишила пост прем'єр-міністра Великобританії після нетривалого перебування на посаді.

Справа в тому, що напередодні вона успішно провалила реформу економіки, а також було звільнено ініціатора подібних рішень Квазі Квартенг, чиє місце займе колишній міністр охорони здоров'я та закордонних справ Джеремі Хант після оголошення про нову економічну політику під назвою "Міні-бюджет Великобританії", яка мала б бути спрямована на початок стагнації економіки країни, щоб стримати інфляцію через зростання цін на енергоносії.

Ліз Трасс, фото: скріншот із відео
Ліз Трасс, фото: скріншот із відео

Рахунки за електроенергію були заморожені, а екс-міністр Квазі обіцяв скоротити податки на цілих 45 мільярдів фунтів стерлінгів, що, звичайно, принесло б користь платникам податків. Однак, сталося все не так, як вони хотіли. А в планах були активні інвестиції від підприємств в економіку і споживчі витрати, що збільшилися.

Насправді знизився курс валюти, підвищилися іпотечні ставки і вартість акцій почала "розгойдуватися" через часті продажі та покупки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ліз трас, фото з вільних джерел
Ліз трас, фото з вільних джерел

Вибори нового лідера консервативної партії та країни, відповідно, за її словами, відбудуться вже наступного тижня. Однак чого чекати Україні - досі невідомо.

Нагадаємо, король Великобританії Чарльз ІІІ "поселив" Меган Маркл і принца Гаррі у себе на столі, Ліз Трасс все видала

Як повідомляв "Знай.uа", Ліз Трасс знову принизила путіна, і передбачала гучну поразку росії: "Українці його перехитрили"

Знай.uа писав, у Великій Британії заявили про готовність натиснути ядерну кнопку у вирішальний момент