В останні дні в Україні спостерігається зростання цін на автомобільне паливо, яке продовжується і зараз. Так, як змінилися середні ціни на бензин, дизель та автогаз, показують дані моніторингу порталу Мінфін.

Українські АЗС встановили нові ціни на бензин, дизельне паливо та автомобільний газ. Якщо попереднього торгового дня рекордсменом з подорожчання був автогаз, то станом на 21 жовтня - це дизель.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, середня вартість бензину А-92 не змінилася та встановлена ​​на рівні 47,90 гривні за літр. Без змін залишилися цінники і на бензин А-95 – 49,43 гривні за літр. Водночас А-95 преміум подорожчав на 1 копійку – до 50,08 гривні за один літр.

Дизельне паливо стало дорожчим у середньому на 7 копійок і пропонується на автозаправках по 53,66 гривні за один літр.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін minfin
Ціни на пальне. Фото: скрін minfin

Зріджений газ продовжив зростати в ціні і цього разу додав 3 копійки. Середня вартість на АЗС вже становить 27,86 гривні за літр. На думку експертів, цінник на автогаз продовжить зростати і в найближчій перспективі може досягти позначки 29 гривень за один літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.