Українець скаржиться на Альфа-банк, який накрутив йому приховану комісію, та виявилось, що після виплаченого кредиту, клієнт лишився боржником.

На тематичному порталі видання Мінфін, у відділі відгуки, з'явилася скарга українця, який виплатив кредит, але лишився винним майже тисячу гривень. За словами українця, він вчасно сплатив весь кредит, але коли захотів закрити, виявилося, що на ньому "висить" борг.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Нещодавно закінчився кредит в Альфа-Банку. Всі платежі сплачені вчасно. Внаслідок прихованої комісії в розмірі 1 грн 40 коп. — нараховано сплатити ще 870 грн.Ніяких повідомлень, попереджень від банку не отримував. При зверненні в Альфа-Банк пояснення надаються в грубій формі.

Скарга. Фото: скриншот Мінфін
Скарга. Фото: скриншот Мінфін

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Дописувач назвав свій відгук "Скарга в НБУ", для того, аби привернути якомога більше уваги з боку фінустанови. Представники банку написали у відповіді, що зв'язалися з українцем в приватному повідомленні.

Варто зазначити, що два тижні тому Верховна Рада ухвалила закон, відповідно до якого російський "Альфа-банк", що працює в Україні, виведуть зі списку системно важливих, через те, що акції цього банку майже на 90 відсотків належать російським олігархам. Також Альфа-банк стоїть першим у чергу на націоналізацію.

Нагадаємо, ми писали, що українцям пояснили, хто з пенсіонерів має отримувати щонайменше 4200 гривень.

Як повідомляв "Знай.ua" термінал "з'їв" гроші, але рахунок порожній: інструкція щодо повернення коштів.

Також "Знай.ua" інформував, що в Ощадбанку заявили про нововведення для клієнтів: які зміни сталися у тарифах.