Відома українська співачка, модель та волонтерка Даша Астаф'єва, яка свого часу готувала українським захисникам смаколики, не боячись тривог, вирішила порадувати своїх відданих шанувальників осінніми кадрами із сонячного лісу. Тут Даша гуляла, збирала гриби, а також проводила час зі своїм собакою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Stories Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Чєк фейс", - коротко підписала публікацію артистка. Дані слова з англійської можна перекласти, як "дивись на обличчя". Зрозуміло, що Даша має на увазі саме мордочку собаки, яка із загадковим поглядом спостерігає за грибом, який знайшла артистка у лісі.

На жаль, це не повноцінна публікація і ми не бачимо, що пишуть шанувальники Даші, проте достеменно знаємо, що і цього разу її закидають компліментами.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що буквально днями артистка вийшла на зв'язок із "живою" Insta Stories після моторошного бомбардування всієї України 10 жовтня, яка знову змусила мирне населення боятися і ховатися у сховищах, а деякі навіть постраждали через випущені ракети.

Кадри руйнувань та новини за той день викликають масу бурхливих емоцій та хвилю ненависті до росіян. Співачка розмістила відео, де високо в небі гордий орел намотує кола. Вона заявила, що він разом із системами ППО та ЗСУ охороняє українців.

Нагадаємо, Павло Зібров розповів, як донька із нареченим допомогли йому створити нову пісню: "Так і народилася ідея" .

Раніше повідомлялося, напівголий Wellboy енергійно попрацював тазом у такт Наді Дорофєєвій: "Охололо" .

Також Даша Астаф'єва побажала, щоб у чоловіків підросли статеві органи, але не у всіх: "Дістали..." .