Стало відомо про чергове свято безумства у Росії. Громадяни вирішили влаштувати битву за кавуни, поки їхня країна продовжує скочуватися на дно.

Ролики почали активно з'являтися і поширюватися по мережі, тим самим ще більше принижуючи хитке становище Росії. Їх туди завів диктатор путін.

Справа в тому, що в місті Іжевськ влаштували свято кавуна, яке ще називають кавуном. На завершення у місцевих жителів з'явилася можливість забрати ягоду додому. Абсолютно безкоштовно.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

І тут тваринний інстинкт і любов до халяви прокинулися у росіян. Вони вкотре показали, що не вміють поводитися адекватно, і почалася бійка і штовханина за безкоштовну ягоду.

На опублікованих у мережу кадрах видно, як жебрак кидається на купу кавунів з криками, починають штовхатися, кричати, і звичайно ж не помічають нікого крім себе.

Діти, молодь, і навіть пенсіонери полізли на гору ягід, аби схопити безкоштовну скибочку літньої ягоди. Сюрреалізм. І вони ще хочуть подолати нас.

Кавуни, скріншот: Youtube
Кавуни, скріншот: Youtube

Також на відео чути вигуки: "Людей тиснуть!", "Тихенько, ви що, обережніше", "Не штовхайтеся, всім вистачить". Організатори заходу намагалися закликати відвідувачів до порядку, але люди наче їх не чули.

Це все, що потрібно знати на сьогоднішній день про такий народ як росіяни. Їм завжди на все начхати, якщо це не стосується їх.

До речі, існує думка про реальне походження цих ягід. Цілком можливо, що їх могли вкрасти російські окупанти з Херсона, і тепер поширюються по всій країні. Точної відповіді ми вже ніколи не дізнаємося, але ніхто не здивується цинічністю росіян.

Опитування серед росіян, скріншот з відео
Опитування серед росіян, скріншот з відео

Нагадаємо, що повістку може отримати кожен військовозобов'язаний: головний військком столиці

Раніше повідомлялося, що українців попередили про подорожчання нової категорії товарів: дні у непроглядній темряві забезпечені

Також, до цих вакансій слід придивитися: яку роботу та зарплати пропонують під час війни