З'явилося нове опитування, яке свідчить про ставлення українців до чергових загроз росіян. Зокрема, мова й про ядерний удар. Чи справді це може статися?

Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

Наприклад, станом на жовтень цього року, близько 65% українців не вірять у той факт, що росіяни зважаться на застосування ядерної зброї проти України. Ще більше опитані люди не вірять у те, що вони зможуть вдарити країною НАТО - цілих 84%.

Виходить, зараз лише 26% людей в Україні вірять у те, що диктатор путін остаточно збожеволіє, і віддасть наказ запустити ядерну бомбу територією України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо порівнювати з опитуванням у квітні 2022 року зросла впевненість у тому, що Росія не завдасть ядерного удару по Україні та західним державам - членам Північноатлантичного альянсу.

Перехожі, фото: Знай.ua
Перехожі, фото: Знай.ua

Провели опитування на початку місяця – 8-9 жовтня. Якраз у той момент, коли всі мали ейфорію від вибуху на Кримському мосту. Опитували громадян по всій країні, за винятком тимчасово окупованих територій Криму, Донбасу, а також Запорізької та Херсонської областей. Все через те, що там відсутній мобільний зв'язок.

До речі, незважаючи на регулярний ракетний обстріл, не менше 86% опитаних громадян наполягають на продовженні боротьби. Ніхто не хоче жити під російським триколором, тому жертвують своїм комфортом, аби війна закінчилася перемогою України. А так і станеться. Це лише питання часу.

Перехожі, фото Знай
Перехожі, фото Знай

Нагадаємо, що російська влада почала поступово розвалюватися, поки диктатор грає у великого "завойовника"

Раніше повідомлялося, що колаборантська "влада" Херсона в паніці анонсувала важкі битви за місто, ВСУ вже поряд

Також, Ізраїль не дасть Україні ППО