Український екоактивіст та поет Павло Вишебаба з Краматорська, звернувся до українців зі своєї сторінки у Facebook.

Відомий поет та екоактивіст, Павло Вишебаба на своїй сторінці в Facebook розмістив чергове звертання до українців не забувати всі ті кривди, що завдала їм росія та російські окупанти.

Павло Вишебаба. Фото: скриншот Facebook
Павло Вишебаба. Фото: скриншот Facebook

Русофобії нас мав навчати не ворог, а родини, школи та університети. Зараз здобуваємо ці знання екстерном. Головне не забути - написав Вишебаба.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Він також розмістив скриншот свого вислову з іншої мережі про Глодомор, який чинила радянська влада тобто росіяни над українцями. Штучний голод, який змушував людей потерпати від мук, призвів до тисяч смертей у 1930 роки в Україні.

Думаю, під час Голодомору 1930-х наші пращури казали «Українці ніколи цього не забудуть, ніколи цього не пробачать». Потім на десятиліття пробачили, подружились. Якщо ми повторимо помилку наших батьків, вони повернуться нищити наших онуків. Все російське – геть н а з а в ж д и - зазначив військовий, що боронить Україну.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що росіяни продовжують регулярно здавати Херсон українським захисникам: пропагандисти здулися, а до міста повернулися гривні.

Як повідомляв "Знай.ua" Злата Огнєвіч підказала, що допоможе українцям вижити цієї зими в умовах війни.

Також "Знай.ua" інформував, Світлана Табарова з "Real O" розкрила просту істину про те, як відчути себе щасливим.