Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-групи Real O Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова – щаслива мама двох дітей. Артистка виховує доньку Марію та сина Івана, та проводить з ними багато часу. Цього разу вона показала яскраві моменти з їхнього сімейного життя, як вони прогулювалися вулицею, посипаною жовтим осіннім листям, насолоджувалися їжею і просто реготали.

Світлана Тарабарова з сім'єю, instagram.com/tarabarova
Світлана Тарабарова з сім'єю, instagram.com/tarabarova

Крім материнства, зірка також виявляє у всьому свою творчу та ніжну натуру. Вона вирішила розкрити простий рецепт щастя, інструкцію, як відчути його в собі. Нині, у зв'язку з жорстокою війною, цього не вистачає кожному українцю.

"Щодня. Люби, помічай красу, веселись, смакуй, цінуй, досліджуй і ніколи не зупиняйся вірити в Україну", - сказала Тарабарова.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Шанувальники оцінили рекомендації Світлани та зізналися, що вона їх дуже надихає.

Раніше ми писали про те, що Світлана Табарова з Real O розповіла, що допоможе зблизитися з дітьми і відволіктися від війни: Мріємо разом

Як повідомляв Знай.ua, "Діти не помічають, а користь приносить": Світлана Тарабарова поділилася простим рецептом смачної страви з гарбуза

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова підказала дієвий метод боротьби зі стресом та негативом: "Стає легше"