Клієнтка "Ощадбанку" поскаржилася на приховане списання коштів із її картки. Подробиці вона виклала у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

Клієнтка уточнила, що неприємність сталася з її карткою киянина, на яку вона отримувала допомогу. Вона зазначила, що картку деякий час було заблоковано, але виплати у розмірі 300 гривень надходили їй на рахунок. Коли клієнтка все ж таки змогла відновити карту, то виявила, що на рахунку зовсім немає грошей.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Була заблокована карта киянина у травні 2019 року (втрачена). За станом здоров'я змогла розблокувати у жовтні 2021 року, але отримати картку змогла лише влітку, знову ж таки за станом здоров'я. За цей період якимось чином на заблоковану картку тричі надходили виплати від Київради по 300 грн., коли змогли мені нарешті встановити пін-код (6 годин по телефону) для чого знову мені довелося їхати у відділення, на рахунку був 0", - обурилася клієнтка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У "Ощадбанку" пояснили, що гроші було знято як комісію за обслуговування картки. Втім, її можна і не платити, якщо регулярно користуватись карткою.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, така проблема у кожного другого: українка з карткою "ПриватБанку" розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, ми інформували, що ПриватБанк залишив українку без гроша в кишені, без пояснень заблокувавши всі рахунки.