У мережі TikTok, схоже, незабаром буде новий тренд – відео українки, яка псує росіянкам роботу, набирають багато переглядів та стають популярними. Варто зазначити, що люди дуже активно коментують дані відео, мало хто залишається байдужим.

Про це стало відомо завдяки відео українки під ніком "жовтогаряча", які набирають популярність у TikTok.

Скріншот з відео "жовтогарячої", скріншот: TikTok
Скріншот з відео "жовтогарячої", скріншот: TikTok

Справа в тому, що дівчина бронює місце на манікюр у російських салонах і в останній момент скасовує запис. Таким чином, вона оголосила війну російському бізнесу: "Я звільняю вас від роботи, як і ваша країна звільнила від роботи тисячі українських жінок".

Скріншот з відео "жовтогарячої", скріншот: TikTok
Скріншот з відео "жовтогарячої", скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Можна помітити, що відео дівчини не такі вже й довгі, їй необхідно показати лише результат роботи та й все. Якщо уважно почитати діалоги, можна помітити, що українка використовує такий самий стиль спілкування, як і зазвичай звертаються дівчата стосовно отриманням послуг манікюру, також додаючи в розмову сленг.

Ті самі росіянки (майстрині манікюру) нічого не можуть запідозрити, а втрачають кілька годин роботи, адже все робиться під запис і щоб викликати іншу клієнтку - потрібно почекати ще необхідний час. Часто потрібно чекати по годині чи дві.

Нагадаємо, Арестович закликав Ізраїль нарешті визначитися: новий спільний ворог і баланс сил у світі.

Раніше повідомлялося, "Ревізор" Олена Філонова стала маляром на годину, але в процесі ледь себе не загробила: "Так заї**лася".

Також, вбивають наших громадян і дітей: імена всіх, хто наводить російські ракети на мирні міста.