В одній із республік держави-агресора росії у місцевого жителя перед відправкою на війну в Україну трапилася справжня історика. Бурхливі емоції мобілізований виплеснув під час виступу голови місцевої адміністрації.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке було опубліковано в Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ".

Скріншот із відео "СтратКома", Telegram
Скріншот із відео "СтратКома", Telegram

"Та ми м'ясо! М'ясо ми, і все! У мене брат інвалід, у мене син - вісім років, донька - шість років. Я знаю, що звідти не повернуся... Нас вбиватимуть. Убиватимуть!", - заявив мобілізований росіянин.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чоловік розплакався, тоді як інші мобілізовані покірно стояли в строю і навіть намагалися змусити його замовкнути. Проте вже зрозуміло, що окупанти починають потроху "прозрівати" і коментувати те, що відбувається.

Варто також нагадати нашим читачам історію про те, як у росії IT-фахівець вирішив сховатися від мобілізації в лісі, і збирається там прожити доти, доки ситуація не стабілізується. Він собі зробив окреме робоче місце, а також сміттєвий контейнер із запасом їжі. У своєму незвичайному інтерв'ю він зазначив, що в жодному разі не підтримує російське вторгнення в Україну, і на самому початку війни йому навіть було призначено штраф та кілька діб арешту.

Нагадаємо, масова бійня на полігоні Білгорода: мобілізовані розстріляли товаришів по службі.

Раніше повідомлялося, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" знайшов на позиціях орків дерев'яні автомати та раритет: "Вчилися погано".

Також мобілізованим росіянам сказали, що вони самі винні: військком показав обличчя всього режиму.