Стало відомо про історію маленького хлопчика, який сьогодні робить все можливе для того, щоб прискорити перемогу України. Весь вільний час витрачає на заробляння грошей.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від Суспiльне Чернiвцi.

Наш народ не зламати жодної російської агресії, бо на перемогу налаштовані навіть малі діти. Незважаючи на свій юний вік, вони усвідомлюють, як важливо сьогодні допомагати нашій армії, адже від цього залежить наше майбутнє.

Денис Никифоряк, фото: Суспiльне Чернiвцi
Денис Никифоряк, фото: Суспiльне Чернiвцi

На цей раз мова пішла про 10-річного Давида. Він продає посеред міста пончики, щоби назбирати гроші на тепловізор для Збройних сил України. Зважився на це він не просто так, адже його сусід зараз на фронті, і такою ініціативою вирішив допомогти йому. При цьому, що немало важливо, солодощі він готує вдома самостійно, і прокидається заради цього о 7-й ранку, і за цей час може спекти до 200 пончиків із сирного тіста. Клієнтів вистачає.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Люди вранці купують каву, а пончики до кави - саме вона. Головний інгредієнт - це масло, без нього пончики не зробити. Рецепт я говорити, на жаль, не буду, бо це вже авторські права" - зізнається хлопець.

Денис Никифоряк, фото: Суспiльне Чернiвцi
Денис Никифоряк, фото: Суспiльне Чернiвцi

Буває, що сидить торгує цілий день, а іноді й зовсім за кілька хвилин усі розгрібають. Ціна одного досить символічна – 10 гривень.

Влітку йому вже вдалося заробити 14 тисяч гривень, які він передав сусідові, що робить баггі. Це його особиста ініціатива, адже зараз навіть діти розуміють, що кожен має працювати заради нашої майбутньої перемоги.

"Треба якось допомагати. Заодно і на море все поїдемо, відпочинемо від цієї війни небагато. Наші воїни теж відпочинуть, не спатимуть в окопах" - продовжує розповідь 10-річний Денис Никифоряк. Усі виручені кошти із цієї партії він передасть на тепловізор для ЗСУ.

Нагадаємо, що іна на газ почали падати: скільки проситимуть постачальники у листопаді за куб .

Раніше повідомлялося, що хлопець утік до Європи та вивалив усю схему: 1500 євро та волонтерський "Шлях"

Також в уряді заборонили відключати українцям комунальні послуги за борги на час військового стану, але співробітники вимагають поваги