Експерти з політичних питань вирішили розповісти людям простою мовою, як російський диктатор володимир путін брав Україну під свій контроль, чи намагався це зробити за допомогою свого карального органу "ФСБ". Під час ефіру у журналіста Юрія Романенка експерт Владислав Оленченко розкрив деталі операції "щодо усунення Леоніда Кучми від влади".

Про це вели розмову громадський активіст, підприємець та експерт з питань управління Владислав Оленченко із журналістом Юрієм Романенком. Їхня розмова вже доступна в мережі YouTube.

Володимир Путін
Володимир Путін

"Мала група, ФСБшна ця кліка - путін, яка майстерно зіграла в гру з перехоплення у Єльцина (перший президент РФ - ред.), через свого ставленика, і яка, як тільки завели путіна, ФСБ підірвали своїх же людей у ​​будинках. путін повідомив, що "мочитимуть всіх в сартирі", потім Єльцин втомився, і очевидно можна проводити вибори. Зрозуміло за кого проголосують здичавіли в 90-х роках російські виборці", - розповідає Оленченко.

Ефір Юрія Романенка, скріншот: YouTube
Ефір Юрія Романенка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше експерт розповів, як путінські люди виконували завдання в Україні.

"Група ФСБшна грала в Україні, як вони Кучму (Леонід Кучма, тоді президент України - ред.) брали за кукан. Ставиться мета - беремо під контроль Україну, касетний скандал, кольчужний скандал, Кучма нерукоподається на Заході, агент Юра Луценко з комсомольців став ватажком вуличного протесту, запроваджує акцію "Україна без Кучми". Кучма зрозумів, що якщо ще так піде, то йому буде кінець. Руку допомоги було подано з Москви, за умови - ось тобі Медведчук в адміністрацію, ти там віскі пий, нікуди не лазь, Медведчук все зробить. Що зробив Медведчук? Донецька бригада, яка там зачищала, висунула Януковича. І сказали, що він буде президентом.", - додав Оленченко.

Нагадаємо, Макрон уже готується ходити у готельний номер Путіна на Балі: має угоду.

Раніше повідомлялося, диктатор путін міг правити до кінця життя, але 24 лютого наблизило кінець режиму: "Гігантська фігня здала".

Також, ЗСУ можуть вийти на кордони 23 лютого за 2 місяці, а до літа зайти до Криму: "Кремль це розуміє".