Українцям світять нові штрафи: цього разу вдарять по гаманцю пішоходів

Поліція. Фото: скрін youtube
Поліція. Фото: скрін youtube

Народні депутати хочуть впровадити нові штрафи, це стосується одягу, який носять пішоходи в темний час доби. У Верховній Раді внесли до розгляду законопроєкт, що передбачає штрафи для пішоходів, які не мають світловідбивачів на одязі в темний час доби. Законотворці планують ввести в дію закон, що передбачає штрафи для пішоходів, які не використовуватимуть світловідбивні елементи або одяг із такими елементами в темний час доби або в умовах недостатньої видимості.

Іван Дорн забув про міське життя і втік у гори: "Тебе нема..."

Іван Дорн, скріншот з відео
Іван Дорн, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Популярний український співак Іван Дорн, який нещодавно приїхав до Великобританії і показав своїм шанувальникам прогулянку Лондоном, продовжує дивувати. На цей раз артист зі своїми друзями вирушив до Шотландії. Цим цікавим моментом Іван вирішив поділитись із усіма своїми шанувальниками.

Трильйон доларів: путін поставив хрест на "золотому газовому столітті" росії

Леонід Кучма та владимир путін, скріншот: YouTube
Леонід Кучма та владимир путін, скріншот: YouTube

За 8 місяців повномасштабної війни росії вдалося зробити неймовірне. Вони назавжди втратили статус провідної енергетичної держави, і тим самим настав кінець їхнього "золотого газового віку". Через свою забаганку позбавити Україну звичного та мирного життя, путін позбавив себе всіх багатств. Внаслідок війни вони назавжди вже втратили статус провідної енергетичної держави, оскільки мало хто наважиться працювати з агресорами.

Цінники змінилися, але радувати не почали: скільки коштує гречка та олія в супермаркетах

Ціни на гречку. Фото: скрін youtube
Ціни на гречку. Фото: скрін youtube

В українських супермаркетах оновилися ціни на гречку та соняшникову олію, але, як і раніше, не тішать гаманці покупців. Ще кілька місяців тому цінники на гречку змушували перехреститись кожного українця, адже за кілограм крупи доводилося викладати по 100 гривень. Восени її вартість почала знижуватися через збір нового врожаю, який за оцінками експертів цього року буде щедрим. Так, наприкінці жовтня середня ціна на гречку за супермаркетами становить 78,70 гривні за кілограм.

Зрадниця Ані Лорак повідомила всім українцям, що вона жива: "Про переможну та переможену"

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Ані Лорак розкрила секрет одного зі своїх альбомів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. Українська виконавиця наразі повернулася до соцмереж, де всіляко демонструє свою схильність до росії. Очевидно, що вона туди повернулася незважаючи на війну в рідній Україні, яку розпочав путін із росіянами. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. У 2021 році дуже довгий час Ані Лорак інтригувала своїх шанувальників у соціальних мережах, натякаючи на нові пісні та інтересні проєкти. А 22 жовтня 2021 року співачка презентувала нову ліричну пісню "Он"

Поспимо на годину довше: вже завтра, 30 жовтня, Україна перейде на зимовий час

Переведення годиннка, фото: Знай.ua
Переведення годиннка, фото: Знай.ua

Про необхідність переведення годинників досі сперечаються. Дізнайтеся: що говорять із цього приводу критики та медики? Коли і чому годинник взагалі почав переводити? І о котрій потрібно буде перевести годинник жителям України в 2022 році? У різних країнах він неодноразово скасовувався і знову приймався. Але з чого все почалося? Виявляється, календар переходу з літнього на зимовий час і навпаки з'явився жартома. Нині діючу систему переходу часу було запропоновано вперше Джорджем Верноном Хадсоном. Ентомолог із Нової Зеландії задумався про значущість додаткового сонячного світла.