Популярний український співак Іван Дорн, який нещодавно приїхав до Великобританії і показав своїм шанувальникам прогулянку Лондоном, продовжує дивувати. На цей раз артист зі своїми друзями вирушив до Шотландії. Цим цікавим моментом Іван вирішив поділитись із усіма своїми шанувальниками.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Івана Дорна у мережі Instagram.

Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram
Stories Івана Дорна, скріншот: Instagram

У новій історії, яка виглядає як відео, можна помітити просто напис, що це Шотландія, а також дуже гарний краєвид, який Іван Дорн показав крізь лобове скло. Також можна почути, що на задньому фоні грає пісня Івана Дорна "Тебе нема сьогодні".

Така пісня дуже пасує до тієї осінньої атмосфери за бортом автомобіля – туман, Шотландія, гори та рівна довга дорога. Видно, що цього разу Іван теж подорожує не один, а з компанією друзів, як і в Лондоні, де Іван перетворився на "Червону шапочку".

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що виконавець кілька днів тому опинився у Лондоні, потішивши українців піснями із різних періодів свого життя. Але без конфузів не обійшлося. Все через нещодавно опубліковане відео Івана Дорна в соціальній мережі Instagram, де він, у перервах між композиціями, прочитав кілька римованих рядків із досить неприємним вмістом.

Нагадаємо, Іван Дорн оскандалився, приєднавши Польщу до України: "Тихо ширимо кордон".

Раніше повідомлялося, Лондон перетворив Івана Дорна на "Червону шапочку", таких вовки не їдять: "Що тут подивитися?".

Також, "Будинки відбудуємо": Світлана Лобода відмовилася від подарунків заради щастя українців.