На росії все стабільно - терор і не краплі людяності. Цього разу чиновник переїхав дитину на своєму дорогому джипі, після чого втік із місця злочину.

Про це пишуть місцеві засоби масової інформації публікуючи ролик із найближчих камер відеоспостереження. Там чітко видно момент, коли сталася трагедія.

Сталося це у Татарську, що у Новосибірській області. Чиновник переїхав маленького хлопчика своїм дорогим транспортним засобом, після чого вирішив просто виїхати звідти. Навіть не надавши першу невідкладну допомогу та не викликавши медиків.

Винуватцем виявився 67-річний Сергій Мамонтов, який є директором Татарської ДРСУ – філії з будівництва, ремонту та утримання доріг. Також він член партії "Єдина Росія", що говорить про цю людину все.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Мамонтов, фото: вільне джерело
Сергій Мамонтов, фото: вільне джерело

На опублікованому в мережу відео видно, як автомобіль не зменшує швидкість перед поворотом, хоча це прописано в правилах дорожнього руху і просто збиває дитину. Однак навіть після зіткнення він продовжив рух, і повністю проїхався по малюку. Нелюд.

Потім він все ж таки вийшов з автомобіля, і коли зрозумів, що накоїв, просто сів у автомобіль і поїхав.

Збитому хлопчику шість років, і на щастя він залишився живим. На даний момент він перебуває в реанімації з переломом стегна та черепно-мозковою травмою.

"Він ще потім піднявся і зайшов додому. Я подумала спершу, що він ударився, ну буває таке - маленький. Ну а потім уже він каже: "Я вдарився об білу машину", - розповіла мати дитини.

Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny

За останньою інформацією, депутат так і не зв'язався з сім'єю, щоб вибачитися.

Нагадаємо, що пенсіонерам доплатять майже 600 гривень, але потішать не всіх: на яйця має вистачити

Раніше повідомлялося, що гроші "випаровуються" з картки: ПриватБанк звинуватили у незрозумілих списаннях

Також, зима близько: українцям нагадали, хто має право на субсидії та як їх оформлювати