"Нова пошта" заявила, що ввела спецтариф на доставку відправлень за популярним напрямом. Подробиці розкрили на офіційному сайті компанії.

На початку повномасштабної війни багато українців були змушені залишити будинок та виїжджати до інших країн, рятуючись від обстрілів. Українці стали вимушеними переселенцями, напевно, по всьому світу, але багато хто вирішив не їхати далеко і зупинився в сусідніх країнах, однією з таких є Молдова.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

"Нова пошта" вирішила допомогти українцям підтримувати зв'язок із рідними та близькими, які зараз проживають у Молдові та ввела спецтариф на доставку.

"Відправляй необхідні близьким речі, документи, книги чи подарунки до будь-якого відділення або пошти Молдови, або навіть кур'єром від 250 грн. Тариф діє до 14 листопада", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, відправлення маленької посилки (до 2 кг) обійдеться у 250 гривень, середньої (до 10 кг) – 325 гривень, а великої (до 30 кг) – 400 гривень. Наголошується, що скористатися пропозицією можна до 14 листопада. Дізнатись допустимі габарити, що можна відправляти або розрахувати вартість доставки посилки більше 30 кг можна на сайті компанії.

Раніше портал Знай повідомляв, "Укрпошта" скасувала плату за доставку для деяких клієнтів: хто зможе заощадити.

Також наш портал інформував, що Нова пошта знову опинилася в центрі уваги: ​​клієнт поскаржився на раптове зникнення посилки і недійсну накладну.

Крім того, ми писали, що "Нова пошта" знову оголосила про раптове підвищення цін за доставку: чим компанія обґрунтувала подорожчання цього разу.