Один із найбільших українських банків, у якому більшість українських пенсіонерів отримують свої законні виплати, продовжує робити нерви своїм клієнтам навіть у такі тривожні для всієї країни часи.

Цього разу одна жінка з міста Прилуки (Чернігівська область) розповіла, що з пенсіонерки співробітники банку просто морально знущалися. Пенсіонерці сказали, щоб "її діти її годували", і все це після питання пенсіонерки про те, чому їй не прийшли гроші на картку "єДопомга".

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

"У відділенні Ощадбанку у місті Прилуки Чернігівської області на запит, чому їй не прийшла є-допомога, пенсіонерка отримала відповідь, що нехай її годують її діти. Все це було сказано у грубій формі на підвищених тонах. Банк оформлював заявки пенсіонерам, нехай набереться терпіння і працює з людьми по-людськи. Людина все життя працювала, має величезний стаж і не її вина або її дітей у тому, що зараз відбувається в державі. Не з її кишені чи за рахунок Ощадбанку надається ця допомога. Просто гидко.", — описала ситуацію жінка.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Заради справедливості варто зазначити, що представники "Ощадбанку" таки вибачилися, хоч і в електронному вигляді, яке пенсіонерка навряд чи побачить.

Нагадаємо, "Рахунок заблоковано": українці з карткою Ощадбанку помітили приховані платежі, людей ніхто не питає.

Раніше повідомлялося, "Ощадбанк" викрили у прихованому списанні коштів з картки: "На рахунку 0".

Також, нова корисна функція ПриватБанку викликала захоплення українців: давно вже чекали.