Стало відомо, що в ООН оновили офіційну кількість загиблих цивільних в Україні починаючи з 24 лютого. Кількість жертв регулярно зростає.

Про це повідомляє Організація об'єднаних націй .

Наразі підтверджено вже 6430 випадків загибелі цивільних осіб через російську агресію. Дев'ятий місяць країна-терористка нещадно псує життя наших людей і забирає життя.

Лише у період з 1 по 30 жовтня було зафіксовано 274 смерті та ще 769 випадків поранення громадян. Це пов'язано з ударами російських окупантів по об'єктах цивільної інфраструктури.

Рада ООН. Фото: Youtube
Рада ООН. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Не можна не відзначити, що навіть ООН визнає, що реальна кількість жертв у рази вища, і її на сьогоднішній день неможливо підрахувати через активність бойових дій. Лише в одному Маріуполі ця цифра може сягати кількох десятків тисяч.

Крім того, в організації вказали, що більшість людей загинули внаслідок застосування вибухової зброї з великою зоною поразки, у тому числі обстріли з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню, а також ракетними та авіаударами.

Жертви з'являються регулярно, адже російські терористи працюють без вихідних, на жаль. Вже кілька тижнів поспіль вони знову атакують масово наші міста.

Буча. Фото: скрін youtube
Буча. Фото: скрін youtube

Повномасштабна війна триває дев'ятий місяць, і поки що ніхто не знає, чи це закінчиться найближчим часом. Росіяни регулярно втрачають раніше зайняті позиції, але здаватися не збираються.

Буча
Буча

Нагадаємо, що росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому

Раніше повідомлялося, що Сі Цзіньпін разом із Кадировим почали будувати плани щодо захоплення російських територій .

Також, Олег Жданов знайшов наймасштабнішу проблему Кремля з початку війни .