Відомий Слава Дьомін розпитав у Макса Гордєєва, коли росіяни припинять обстрілювати енергетичну інфраструктуру України.

На сторінці в Instаgram екстрасенса Макса Гордєєва з'явилось відео зі Славою Дьоміним, який запитав, коли припиниться обстрілювання українських інфраструктурних об'єктів.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

На що Макс розкинув карти та визначив, що обстріли ще триватимуть 4-5 місяців. Проте він зазначив, що на початку року відбудеться певний зсув, який призведе до трагедій в середині країни терористі.

Слава Дьомін та Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Слава Дьомін та Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Тоді ситуація стане більш менш стане краще, але на даний час, те що я бачу, ситуація вирівнюється з початку року. Щось буде дуже гарно іти з початку року якась нереальна сила з'являється. Наступного року буде дуже-дуже сильно якась така ситуація позитивна для України, а саме те що щось буде відбуватися що вже їм не до того що будеш робити. А щось буде нереально є щось дуже сильне тому на даний час показує найближчі два місяці будуть за активність може будуватися взагалі, а коли закінчиться

У коментарях здивувалися термінам.

"4-5 місяців... А потім з початку року, а то 2 місяці все буде позитивно.. Не зрозуміло", "За 2 місяців можна стільки побити всього, але віримо в ППО", "Якісь передбаченя незрозумілі", "

Коментарі. Фото: instagram.com/maxgord/
Коментарі. Фото: instagram.com/maxgord/

Нагадаємо, ми писали, що Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" ' позаздрила успіхам маленької доньки: "Не те що мама".

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Буткевич похизувалася генералом із загону "бойових птахів": гордість просто пре.

Також "Знай.ua" інформував, що "багато хто залишився через мене", Андрій Данилко відверто розповів про пережите у Києві.