Дедалі більше останнім часом українці натиснули скаржитися на мобільний зв'язок в Україні. Пов'язано це з регулярними відключеннями електрики у зв'язку з російською агресією.

На цей раз дісталося оператору мобільного зв'язку "Київстар", і користувач опублікувала свою скаргу на порталі otzyvua.net .

За словами українки, вона вже понад 10 днів без можливості здійснити дзвінок і вийти в інтернет. Через проблеми із зв'язком оператору не вдається цього зробити.

Київстар / скріншот з відео
Київстар / скріншот з відео

Як зазначила сама жінка, вона вже не знає куди писати та звертатися, тому довелося писати відгук.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

"У них глючить система і ніхто нічого не може зробити вже більше 10 днів, не можу здійснити дзвінок, мій позитивний баланс вважає мінусовим, продовжує знімати гроші без можливості телефонувати та користуватися інтернетом. Мої 4 заявки приймають і потім інформують СМС, що мовляв ми перевірили і все добре. У сервісі посміхаються та розводять руками" - сказано у повідомленні під постом.

Скарга, скріншот: Otzyvua.net
Скарга, скріншот: Otzyvua.net

Саме тому вона вирішила перейти на послуги іншого оператора і перетягне туди ще п'ять своїх номерів, тим самим позбавить компанію "Київстар" такого клієнта як вона.

"Пішли ви нафіг з таким ставленням!" – підсумувала українка скаргу.

У компанії про проблему знають і обіцяють вирішити її найближчим часом. Подібні проблеми спостерігаються і в інших операторах мобільного зв'язку, тому що в умовах віялових відключень дуже складно тримати баланс.

Київстар
Київстар
ttt.ua

Нагадаємо, що експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями

Раніше повідомлялося, що якщо ви отримали дві дози щеплення більше, ніж рік тому: чи потрібно починати курс вакцинації знову

Також, в Україні різко подорожчали важливі продукти: скільки доведеться віддати за овочі та рибу у листопаді