Опалювальний сезон 2022-2023: на які суми субсидій можуть розраховувати українці

В Україні розпочався опалювальний сезон і багатьох громадян турбує питання, яким буде розмір субсидій у цей складний холодний період. Відповідь дали під час засідання Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики. Під час опалювального сезону середній розмір субсидій на оплату житлово-комунальних послуг складатиме від 1700 до 1800 гривень щомісяця.

Опалювальний сезон, скріншот
Опалювальний сезон, скріншот

Алекс Топольський вкрав учасницю шоу "Холостяк", а Саша одержала останній шанс: "Ми не на одній хвилі"

4 листопада українці нарешті ближче познайомляться із учасницями шоу "Холостяк", які залишив Алекс Топольський для боротьби за його серце. Перша вечірка принесла українцям багато сюрпризів: нові кольори троянд, господиню будинку, колишню Тараса Цимбалюка та розсекречення особистої інформації учасниць, яку деякі хотіли б приховати?

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Алекс Топольский, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольский, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Війна війною, а подарунки за графіком: нардепці Аллахвердієвій "подарували" 20 млн грн

Годинник, подарований Ірині Аллахвердієвої швейцарської фірми DEFY MIDNIGHT за 310 тис. грн, інкрустований 11 білими діамантами. Про це повідомив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін у Telegram. Він написав, що ЦБК через суд зобов'язав Генпрокурора Костіна відкрити справу проти народної депутатки Аллахвердієвої.

Нардепка Ірина  Аллахвердієва. Фото: Facebook
Нардепка Ірина Аллахвердієва. Фото: Facebook

Ірина Білик ледь не засліпила красою всю Іспанію поряд з Валевською: "Як же радісно"

Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська під час своєї благодійної місії в Іспанії зустріла відому артистку Ірину Білик і не могла проґавити можливості зробити з нею знімок на тлі українського прапора.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

Два сорти круп можуть зникнути з прилавків магазинів: які продукти ми можемо більше не побачити

Оскільки українські аграрії з наступного року планують відмовитися від посіву ячменю та жита, з прилавків магазинів можуть зникнути перлова, ячна крупа та житній хліб. Фермерам стало невигідно вирощувати ячмінь та жито в Україні через подорожчання складових процесу виробництва та руйнування логістичних ланцюжків.

Гречка, скріншот: YouTube
Гречка, скріншот: YouTube