Принцеса Діана протягом 15 років була першою дружиною принца Уельського Чарльза.

"Королева людських сердець" знаходиться на третьому рядку у списку найвидатніших британців в історії. Її активна благодійна та миротворча діяльність і вплинула на таке розташування. Відомо і те, що принцеса Діана активно боролася зі СНІДом та використанням протипіхотних мін.

Принцеса Діана та принц Чарльз з дітьми, кадр з відео
Принцеса Діана та принц Чарльз з дітьми, кадр з відео

У вересні 2021 року на Венеціанському кінофестивалі відбулася прем'єра стрічки про Леді Ді, яку зіграла Крістен Стюарт із "Сутінків". У прокаті стрічка виявилася лише за кілька місяців, 5 листопада.

Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот
Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот

А зараз на одному з неофіційних облікових записів з'явилося кумедне відео, в ході якого з'являється безліч фотографій принцеси Діани - від серйозних до смішних.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Всім добрих часів...", "😍😂", - пишуть користувачі в коментарях.

У неділю в цьому ж профілі з'явилися два знімки красуні, зроблені 26 років тому на відкритті Ліверпульської жіночої лікарні. Принцеса постала у яскравому помаранчевому образі.

Нагадаємо, що 2-річний хлопчик стверджує, що він – реінкарнація принцеси Діани.

Раніше ми повідомляли, що відставка Ліз Трасс опустила короля Чарльза III туди, де була Єлизавета II: король зберігає нейтралітет.

Також стало відомо, що король Великобританії Чарльз ІІІ "поселив" Меган Маркл і принца Гаррі у себе на столі, Ліз Трасс все видала.