Вусатий диктатор за вказівкою путіна почав мобілізацію? Білорусам почали надходити перші повістки

лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram
лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram

Загострення з боку білорусі дедалі більше хвилює українців. Після того, як путін нашпигував країну картопляного диктатора зброєю, схоже, почалася мобілізація. Військовий ЗСУ Анатолій Штефан, з позивним Штірліц, який також веде свій блог показав одну з перших повісток які почали надходити білорусам. У коментарях білоруси коментують, що не будуть воювати з Україною, проте українці їм не вірять та підкреслюють, що Валерій Маркус просто так нічого б не казав.

"Лісапетний батальйон" заспівав про невтішну долю путіна в "Дизель шоу": наслідки жіночої люті

Лісапетний батальйон, кадр з відео
Лісапетний батальйон, кадр з відео

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На популярне "Дизель шоу" запросили легенд української музики - "Лісапетний батальйон" з піснею, написаною під час війни з росією. У прем'єрному випуску артистки вперше виконали її для широкої аудиторії, а фронтвумен розповіла, де шукають натхнення для нових робіт. Наталія Фаліон зізналася, що робота рятує зараз весь гурт, а в період війни особисто вона почала допомагати землякам у громаді, волонтерити. Битися з окупантами пішли люди з її колективу – оператор та водій, для них і готують різну їжу.

Пенсії у жовтні зросли, але лише у "обраних": мільйони українців залишилися без підвищення

Пенсіонери, фото: Знай.ua
Пенсіонери, фото: Знай.ua

У жовтні українським пенсіонерам перерахували пенсії, проте підвищення виплат пощастило отримати лише частини громадян. За новими даними Пенсійного фонду, середній розмір пенсії в Україні становить 4539,36 гривні. Втім, багато українців незадоволені розміром своїх пенсій, адже отримують набагато менші виплати, а жовтневе підвищення торкнулося лише "обраних", але не надто вплинуло на суму виплат.

"Колишня" Заливака Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріші пох*й"

Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka
Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka

Навколо шоу "Холостяк" після виходу 12 сезону в етер киплять неабиякі пристрасті, такі, що зачіпають і канал СТБ. Після того, як Анастасія Кузьмицька, яка залишила шоу, вирішила вивалити правду про сценарій на шоу та пекельні умови для дівчаток, за справу взялася і танцівниця Аделіна Делі, яка також не підійшла до Алекса у 2 випуску проєкту. І якщо одкровення Аделіни стосувалися її подарунка Алексу Топольському, одягу, то Анастасія почала вбивати цвяхи у труну романтичного проєкту. Кузьмицьку вирішила підтримати і одна з учасниць іншого сезону "Холостяка" із Михайлом Заливаком - Алла Павлівна.

Західні ЗМІ вважають, що з Києва можуть евакуювати 3 млн людей у ​​разі повного блекауту: без світла, води та опалення

Штрафи за увімкнене світло, фото: Unsplash
Штрафи за увімкнене світло, фото: Unsplash

Мешканців столиці попросили приготуватися до неприємного сценарію, якщо станеться тотальне вимкнення електроенергії після ударів окупантів. Йдеться про евакуацію. У виданні The New York Times повідомили, що евакуювати потрібно буде близько 3 мільйонів жителів у разі блекауту. Представник КМДА також додав, що чиновників за 12 годин до ймовірного критичного становища попередять і у місті розпочнеться евакуація населення. Проте невідомо, як це відбуватиметься.