Навколо шоу "Холостяк" після виходу 12 сезону в етер киплять неабиякі пристрасті, такі, що зачіпають і канал СТБ.

Після того, як Анастасія Кузьмицька, яка залишила шоу, вирішила вивалити правду про сценарій на шоу та пекельні умови для дівчаток, за справу взялася і танцівниця Аделіна Делі, яка також не підійшла до Алекса у 2 випуску проєкту.

Аделіна Делі, "Холостяк-12", кадр з 2 випуску шоу
Аделіна Делі, "Холостяк-12", кадр з 2 випуску шоу

І якщо одкровення Аделіни стосувалися її подарунка Алексу Топольському, одягу, то Анастасія почала вбивати цвяхи у труну романтичного проєкту. Кузьмицьку вирішила підтримати і одна з учасниць іншого сезону "Холостяка" із Михайлом Заливаком - Алла Павлівна.

Дівчина пояснила, що сценарію, як такого, немає, але в ході монтажу нарізаються фрагменти інтерв'ю так, як зручно режисерам.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Алла ділиться, що один із працівників на зйомках розповів їй, що немає жодної учасниці шоу "Холостяк", яка не шаленіла б від того, якою її показали в етері.

"Я відмовилася грати в ці ігри, вже на другий... Я дуже поникла, я зрозуміла, що маніпулюють, що мене показують не такою, як я є. Це ви, дівчата, ще не дожили до пост-шоу. Ти приходиш туди і це, як вишенька на тортику.Там є 2-3 дівчинки яких обирає холостяк, як я розумію, все інше - це для шоу .Як ця маленька дівчинка (Юлія - ​​прим.ред.), вона не пара йому, але вона буде довго, бо вона смішна...", - впевнена Алла.

Юлія, "маленька дівчинка" з "Холостяк-12", кадр з випуску
Юлія, "маленька дівчинка" з "Холостяк-12", кадр з випуску

Алла бачить, як дівчат показують інакше, чим вони є в житті і це дуже злить. Вона переконана, що може і можна побудувати кохання на проекті, але багато дівчат там просто маріонетки.

Не втрималася Алла і від того, щоб розповісти про свій досвід у проєкті, адже після пост-шоу вона була дуже зла, що залетіла до редакторів миттєво. Але дівчатам складають такий контракт, що не докопаєшся:

"Вони можуть з тобою, з твоїм життям, з твоїм минулим, прямо так і написано, робити що хочуть. Усі плакали після пост-шоу. Я пам'ятаю як курю на вулиці, і до мене виходить Гриша (Решетник - прим.ред.) і каже: "Не злись, це шоу". У сенсі шоу? Це твоє життя. Ти розйо*уєш дівчинку на весь світ".

Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ
Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ

Окремий "привіт" від учасниці полетів і ведучому Решетнику - дівчина зізналася, що не може його терпіти взагалі.

"Він з Миколаєва і я дуже багато про нього знаю. І він в курсі. Я його називаю "розмовляюча голова" і я вважаю, що людина - душевна повія. Ось ці фальшиві посмішки, мене він просто дратує. Гриша, якщо ти це дивишся ти сам про себе все знаєш... Він фальшивий, але він на своєму місці... Крім Гриші ніхто б не зміг ось так ось на СТБ вести. роботу працює. Тому що Гриші всі дівчата довіряют, а потім х*їють, а Гриші по*уй, Гриша роботу працює" , - зухвало рознесла Решетника Алла.

@nadin.0001

Шоу ХОЛОСТЯК , відвертості учасниць🤭 далі буде… не перемикайте😅😉 #холостяк12🌹 #холостяк #холостякукраина #холостяк12сезон #холостякстб

♬ оригинальный звук - nadin.p

Нагадаємо, що учасниця "Холостяка", що вибула, розкрила шокуючу правду про шоу: контракт "на рабство", сценарії та "аб'юзер" Топольський.

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський викинув подарунок, а редактори залякали штрафами: Аделіна Делі видала ще правду про шоу "Холостяк".