По голівці не погладять: що світить боржникам за комуналку

За оцінками експертів, заборгованість сягнула близько 100 млрд. грн. При цьому більшість людей мають борги насамперед через відсутність коштів, а не тому, що не хочуть платити. Заборонено відключати комунальні послуги за заборгованості. Натомість громадянам дозволено користуватися грошима на рахунках, раніше заарештованих, зокрема за несплату газу, опалення, водопостачання.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Маша Полякова так опухла, що не стрималася навіть Оля: "Боже, подивіться на цю дитину"

Ольга Полякова поскаржилася на свою дочку Машу. Відповідне відео з'явилося на її офіційній ТікТок-сторінці. 6 листопада українці на ТікТок-порталі chomubini з'явилося кумедне відео Ольги Полякової з Машею Поляковою.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

"Боже, подивіться на цю дитину. Скажіть, будь ласка, у всіх ось ці ось морди до четвертої ранку сидять у телефонах, потім не можуть стати вранці, онлайн вони прокидають, тренуватися не хочуть і взагалі", - промовила Полякова, жартівливо взявши за підборіддя. свою дочку Машу.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

30 тисяч і вище: хто під час війни окрім IT-галузі може заробити

Роботодавці готові платити великі суми, щоб знайти потрібних працівників. Портал Work.ua провів дослідження українського ринку праці. Аналітики визначили, що в Україні серед роботодавців ведуться активні пошуки спеціалістів у сфері обслуговування. Український бізнес зараз потребує продавців-консультантів, водіїв, бухгалтерів, кухарів та менеджерів з продажу. Лідерами із зарплат є медіабайєри. Їм готові запропонувати 70000 грн.

Вакансії. Фото: скриншот YouTube
Вакансії. Фото: скриншот YouTube

Алла Павлівна розповіла, як вибирається переможниця на шоу "Холостяк" і потрапляє у рабство: "Тебе просто лінчують"

Учасниця 11-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Алла Павлівна почала ділитися тією інформацією, яку приховують від усіх українців у проекті.

"Там сценарію немає, але, як я для себе це називаю, це сценарій без сценарію. У чому він полягає? З тобою говорять така кількість годин, скільки потрібно, щоб ти сказала ті слова, які потім виріжуть, підтягнуть по звуку і голосу ...Якщо ти не фаворитка, то тебе просто лінчують... Зроблять кумедну, дурну, розкриють негативні сторони...", - каже Алла.

Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka
Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka

У ГУР МО спрогнозували кілька варіантів розпаду Росії: світова карта ще ніколи не виглядала так привабливо

Стало відомо про те, як може розпастись Росія після того, як війна закінчиться. Цей процес уже розпочався, і незабаром на нас можуть чекати нові сюрпризи. Нову карту світу було сформовано аналітичним порталом Слово і справу, а відповідальним за такий розділ був голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Кирило Буданов, фото: Офіс президента
Кирило Буданов, фото: Офіс президента