В Україні спостерігається стрімке зростання цін не лише на продукти та товари, а й на автомобільне паливо, тому мати власний автомобіль стає справжньою розкішшю. Так, АЗС показали нові ціни на бензин, дизпаливо та скраплений газ, повідомляє портал Мінфін.

Українські АЗС оновили цінники на бензин, дизпаливо та автогаз. Найпомітніше додав у ціні бензин, а зростання цін на дизель і скраплений газ помітно сповільнилося.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, бензин А-95 преміум подорожчав на 1 копійку та в середньому продається по 50,03 гривні за один літр. Водночас А-95 додав у ціні 2 копійки та пропонується по 49,40 гривні за один літр. Помітний ривок зробили ціни на бензин А-92. Він подорожчав одразу на 28 копійок – до 47,88 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Подорожчання дизельного палива сповільнилося. Цінник піднявся лише на 2 копійки – до 53,88 гривні за один літр. Автомобільний газ також перестав зростати в ціні "семимильними кроками" і додав лише 1 копійку – до 28,51 гривні за один літр. Варто зазначити, що за останній місяць цей вид палива подорожчав більш ніж на 2 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.