Капуста стала ще доступнішою, а ось цибуля "кусається": в Україні похитнулися ціни на "борщовий набір"

Українцям повідомили, що відбувається із попитом різних категорій продуктів на ринку і як сильно змінився в ціні борщовий набір на початок листопада місяця. Представники України незначно скоротили пропозиції буряків, моркви та цибулі, проте картопля та білокачанна капуста залишаються лідером продажу.

Капуста. Фото: скриншот з відео
Капуста. Фото: скриншот з відео

Ганна Буткевич звинуватила Лободу в "крадіжці", але прикрилася народом: "Переоцінила свою популярність"

Відома українська співачка Ганна Буткевич, яка до того ж є дочкою мільярдера і співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, ризикнула натякнути, що Світлана Лобода нібито займається плагіатом і особисто у неї "запозичила" образ для концерту.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Буткевич та Лобода, колаж з фото Instagram
Буткевич та Лобода, колаж з фото Instagram

Як не втратити виплати "переселенця", у Мінсоцполітики розповіли про важливі нюанси

Віталій Музиченко, заступник Міністра соціальної політики України, в ефірі Національного Телемарафону розповідає про соціальні виплати для ВПО. Національна соціальна служба перевірятиме внутрішньо переміщених осіб, які отримують допомогу на проживання, щодо відповідності місця реєстрації та місця проживання.

Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео
Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео

Артем Пивоваров переспівав свій найпопулярніший хіт французькою: "Слухаємо по 100 разів на день"

Популярний український співак, автор численних хітів, учасник "Танців із зірками" Артем Пивоваров, порадував шанувальників новою версією своєї популярної пісні. Артем Пивоваров, розмістив уривок зі свого хіта "Дежавю" французькою мовою.

Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/
Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/

Українцям платитимуть надбавку до зарплати – хто серед щасливчиків

У Мінсоцполітики розповіли, де візьмуть гроші, щоб виплачувати збільшення українцям до зарплати. Програма діятиме у рамках спільної програми Мінсоцполітики та ЮНІСЕФ. Українці, які працюють у соціальній сфері, отримуватимуть надбавку до основної зарплати.

Зарплата в Україні, кадр з відео
Зарплата в Україні, кадр з відео