Чергові конфузи від наших сусідів із дна. У Санкт-Петербурзі довелося розрізати трубу для того, щоб дістати звідти "мандрівника" каналізації.

Про це повідомили місцеві засоби масової інформації.

Справа в тому, що в московському районі міста Санкт-Петербург, а саме в районі аеропорту Пулково, чоловік заліз у вузьку трубу каналізації, і застряг там. Внаслідок цього його довелося витягувати звідти рятувальникам.

Під землі чоловік проповз щонайменше 12 метрів, а свій одяг перед такою подорожжю залишив біля люка.

Інцидент з росіянином, скріншот: Двач
Інцидент з росіянином, скріншот: Двач

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Відкрив каналізаційний люк, роздягнувся, спустився вниз і поліз у трубу діаметром 250-300 мм", - каже один із очевидців.

Для такої рятувальної операції довелося задіяти навіть важку будівельну техніку. Ламали асфальт, а також екскаватором рили землю на шість метрів до труби.

Інцидент з росіянином, скріншот: Двач
Інцидент з росіянином, скріншот: Двач

Така рятувальна операція закінчилася благополучно для збожеволілого чоловіка, і він залишився живим. Які були у нього мотиви для такого вчинку - невідомо, проте з рук йому це точно не зійде. У мережі навіть почали жартувати, що таким способом він спробував втекти від "часткової мобілізації", яку почав близько двох місяців тому диктатор путін.

Інцидент з росіянином, скріншот: Двач
Інцидент з росіянином, скріншот: Двач

Розумом Росію не зрозуміти, як ми всі знаємо. Подібні інциденти у них трапляються щодня, тож рятувальники напевно вже не здивувалися.

Нагадаємо, що в окупованому Криму до смерті розбився ще один колаборант: колишній нардеп намагався втекти п'яним від поліції .

Раніше повідомлялося, що захисникам Києва виділять ще 100 мільйонів від держави: коли та хто зможе отримати гроші

Також, таролог Людмила Хомутовська розкрила правду про виїзд Володимира Зеленського за кордон після 24 лютого