У кожному році є містичні та магічні дати, коли варто бути уважними та обережними, щоб не прогаяти своє щастя.

Після коридору затемнень, який розбурхував життя длюдей і ще продовжуватиме це робити, адже 2 тижні після нього можливі прояви наслідків, на нас чекає дзеркальна дата - 11.11.2022.

Що ж потрібно робити цього дня, щоб все бажане здійснилося?

Дзеркальна дата, збраження ілюстративне
Дзеркальна дата, збраження ілюстративне

Дата 11.11.2022 має потужну вібрацію. Цього дня можуть відбуватися різні події, які здатні докорінно змінити не лише життя людини, а й вплинути на долю. 11 листопада Всесвіт підштовхуватиме людей до внесення змін до свого життя та здійснення необачних вчинків.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Щоб не нашкодити ні собі, ні оточуючим людям, у дзеркальну дату необхідно бути дуже обережними та уважними. Важливо слідувати чітко складеному списку справ. Тільки так вдасться уникнути будь-яких проблем та несприятливих наслідків.

Дзеркальна дата, збраження ілюстративне
Дзеркальна дата, збраження ілюстративне

Що заборонено робити у дзеркальну дату 11.11.22

У дзеркальну дату є свої заборони, яких бажано дотримуватися, щоб не нашкодити собі і оточуючим. Зокрема, забороняється таке:

  • сваритися та лаятися;
  • поганословити;
  • проводити "темні" ритуали та обряди;
  • думати про погане та сумувати;
  • погано чинити з людьми;
  • бажати зла кривдникам та недоброзичливцям.

У нумерології "11" відповідає за творчу складову особи, за загострення інтуїції, правильне зчитування символів долі. Минувши коридор затемнень, ви підійшли до іншого коридору — між двома одиницями, які грають роль своєрідних воріт між фізичним та метафізичним світом. Для нас це означає поява нових можливостей, у тому числі відкриття граней у собі самому, які допоможуть нам краще усвідомлювати себе.

Дзеркальна дата, фото із вільних джерел
Дзеркальна дата, фото із вільних джерел

У дзеркальні дати нічого не відбувається випадково. Намагайтеся не ігнорувати, начебто, незначне. Воно може нести таємний посил. Наприклад, ви обмірковували якусь ідею, глянули на годинник і побачили повторення чисел. Це знак згори, який означає, що напрямок вашого прагнення є вірним.

День "одиниць" - це торжество творчого початку, тому загадуючи бажання, перш за все, потрібно зосередитися на його візуалізації. Найлегше притягнути в життя заповітне через творчість. Тому можна, наприклад, записати бажання у вигляді вірша, послання Всесвіту, або висловити його на полотні фарбами, або нотами — в музиці. Все залежить від ваших здібностей та креативу.

Не забудьте тільки, що бажання має бути позитивним, не завдавати нікому шкоди, торкатися лише вас. Наприкінці обряду із залучення бажання обов'язково проговоріть: "Так тому й бути!".

Здійснення бажань, фото з відкритих джерел
Здійснення бажань, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, ми писали, що зраджують так, що гай шумить: 5 чоловічих імен, які носять любителі "лівачка" .

Раніше ми повідомляли, що астрологи пояснили, що кожному знаку Зодіаку потрібно у листопаді.