На українських АЗС почали знижуватись ціни на бензин, але дизпаливо водночас трохи подорожчало. Як змінилися цінники та що подешевшало найбільше показують дані моніторингу, опубліковані порталом Мінфін.

Останніми місяцями кожна поїздка на АЗС для водіїв - сильний удар по гаманцю, адже після масованих російських атак цінники на пальне помітно зросли. Станом на 11 листопада середні відпускні ціни на деякі види палива трохи впали.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Так, бензин А-95 преміум у середньому коштує 49,94 гривні за літр, що на 7 копійок дешевше, ніж у попередній торговий день. Бензин А-95 подешевшав на 2 копійки та в середньому коштує 49,38 гривні за літр. Водночас упали ціни на бензин А-92, який у середньому продають по 47,83, що на 5 копійок дешевше, ніж попереднього дня.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Водночас дизельне паливо продовжувало дорожчати, але трохи. Середній цінник виріс лише на 1 копійку – до 53,90 гривні за літр.

Зріджений газ залишився без змін - 28,55 гривні за літр, як і попереднього торгового дня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, цінники на бензин зробили ривок, автогаз та дизель – майже без змін: АЗС показали нові ціни на паливо.

Також наш портал інформував, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.