Чи наважиться "політичний небіжчик" Лукашенко на нову провокацію проти ЗСУ

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Незважаючи на вже очевидний результат цієї війни, диктатор путін продовжує тримати близько Олександра Лукашенка. Білорусь продовжує свою допомогу окупантам. На сьогоднішній день вже ні в кого немає сумнівів у тому, що Олександр Лукашенко один із головних співучасників російської агресії, і він має відповісти за це перед Міжнародним кримінальним судом. Нинішні його вчинки показують, що він не лише посилює своє майбутнє, а й Білорусі. У найближчому майбутньому їм буде дуже складно з цього вибратися.

Тіна Кароль закрутилася в морський вузол і влаштувала скандал без штанів: "Григорівна, пустуємо?"

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
Популярна українська співачка, учасниця різноманітних телевізійних розважальних шоу, а також почесний член журі проекту Голос країни Тіна Кароль отримує додаткові бонуси від креативності своїх рекламників. Справа в тому, що співачка після презентації кліпу на композицію "Скандал" минулої осені красуня вирішила випускати колготки з словом "скандал", що вшити на них.

Фрукти подешевшали, але доступнішими не стали: скільки коштують лимони, мандарини, апельсини та яблука у листопаді

Ціни на фрукти. Фото: скрін youtube
Ціни на фрукти. Фото: скрін youtube

У першій половині листопада українські супермаркети знизили ціни на низку популярних фруктів, втім, набагато доступнішими для гаманців покупців вони не стали. Фрукти - одна з категорій продуктів, яка з початку 2022 найбільше додала в ціні. У першій половині листопада цінники на деякі позиції почали знижуватись, проте сильного полегшення для гаманців українців це не принесло. Так, ціни на лимони в середньому впали із 70,82 гривні за один кілограм до 70,17 гривні.

Окупанти дістали останнього козиря: диво-зброя вже відправилася на фронт

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

У росіян почали закінчуватися всі запаси з арсеналів, тому вони в хід збираються пустити свою чудо-зброю. ЗСУ буде не по собі. А не по собі буде від чергового божевілля з боку росіян. Пропагандистський журналіст та активний діяч Павло Пряников на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав про нове рішення. На його думку, зовсім скоро може статися перелом "СВО", і все завдяки чудовій іконі, яку доставили ближче до фронту. З такою зброєю "друга армія світу" точно зможе змінити ситуацію, проте скоріше у бік українців.

Мішель Андраде розвіяла чутки про роман із популярним розлученим артистом: "З Позитивом? Ніколи!"

Мішель Андраде, фото з Instagram
Мішель Андраде, фото з Instagram

Відома українська співачка Мішель Андраде знову почала частіше з'являтися у медіапросторі. На цей раз вона вирішила відверто розповісти про те, як змінилося її життя за останні 9 місяців. 10 листопада дівчина відсвяткувала своє 26-річчя і провела цей день на зйомках. У студії дівчина розкрила кілька секретів про своє життя зараз, і, звичайно ж, не обійшлося без питань про особисте.