Відома українська співачка Мішель Андраде знову почала частіше з'являтися у медіапросторі. На цей раз вона вирішила відверто розповісти про те, як змінилося її життя за останні 9 місяців.

Заради цього вона прийшла особисто до студії програми "Слава+Таня", яка регулярно виходить на YouTube-каналі ЛюксФМ. Там розповідають про життя знаменитостей і розкривають деякі секрети.

Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/

10 листопада дівчина відсвяткувала своє 26-річчя і провела цей день на зйомках. У студії дівчина розкрила кілька секретів про своє життя зараз, і, звичайно ж, не обійшлося без питань про особисте.

Нещодавно артистка повернулася до Києва, і не з порожніми руками. Тут вона планує провести свій перший з 24 лютого сольний концерт, де виконає як старі пісні, так і композиції з нового міні-альбому українською мовою.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

Артистка болівійського походження зараз старанно вчить українську мову, і співати нею збирається надалі, проте від минулої творчості за прикладом Тіни Кароль відмовлятися не планує.

"Це її рішення, і я поважаю її рішення. Я співаю свої старі пісні, бо всі люблять і співають ці пісні на концертах. Вчора я виступала в Житомирі, і виходжу з піснею "Amore". Я співаю, але потім говорю людям, ніхто не проти. Я вважаю це нормально, тому що від минулого ти не втечеш. Воно було, і треба прийняти як воно є" - каже Мішель Андраде.

Іноді вона все що наривається на Хейт у соціальних мережах за присутність російської мови в житті, але їй поки що складно перейти повністю українською.

Кліп Мішель Андраде і Позитива, кадр з відео
Кліп Мішель Андраде і Позитива, кадр з відео

Далі пішло особисте запитання. Цього року Мішель розлучилася з хлопцем, пішла від Потапа, але потоваришувала з Позитивом. Він нещодавно зізнався, що вже деякий час полягає у стосунках, і в окремих коло кажуть, що артисти просто приховують свої стосунки. Співачка прокоментувала ці чутки.

“Що, пазл? Ми із Позитивом? Ніколи. Позитив дуже крутий, мені він дуже подобається як брат. Але сорі, ми не разом. Ми тільки можемо бути разом на студії, працювати, випити. Ми всі дружимо дуже близько", - каже Мішель Андраде.

Нагадаємо, що Мішель Андраде з "Орел і Решка" вийшла у темну ніч, наче жінка-кішка, і заінтригувала сюрпризом

Раніше повідомлялося, що Мішель Андраде з "Орла та решки" натякнула про заповітне та похвалилася успіхами

Також, Мішель Андраде з "Орел і Решка" похвалилася апетитними формами та розповіла про бажання