Російські пропагандисти знову зануріли, і тепер визнали той факт, що робітники санкції. Все тому, що Росія за фактом нічого сама не виробляє, і вони тепер залишилися біля розбитого корита.

З такою заявою виступив пропагандист Євген Попов, який є чоловіком Ольги Скабеєвої. Водночас вони ведуть популярне пропагандистське ток-шоу, у якому говорять про Україну.

Нині їхня віра путіну дала збій, і вони несподівано визнали той факт, що країна не виробляє ні мобільних телефонів, ні літаків, ні поїздів. Без імпорту західної техніки та транспорту вони також не зможуть обійтися.

Пропагандисти, скріншот: YouTube
Пропагандисти, скріншот: YouTube

Однак замість того, щоб вибачитися і запропонувати своїй владі вивести війська, він запропонував Кремлю націоналізувати всі західні активи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Давайте у німців все заберемо, націоналізуємо. У нас завтра стане "Сапсан" (електропоїзд виробництва німецької компанії Siemens – ред). Ми на чому їздитимемо? На дрезинах? Нема на чому у нас їздити, треба це просто визнати", – сказав пропагандист.

Завод, фото: скріншот з відео
Завод, фото: скріншот з відео

Однак, далі він все ж таки визнав, що ідея націоналізувати всі активи вкрай провальна, адже від цього західні технології до них не прийде, бо в них у країні все західне. Тому прозвучала думка притягти до відповідальності всіх, хто до цього привів.

Невже це перші дзвіночки бунту проти диктатора путіна у прямому ефірі, який, до речі, платить їм мільйони за брехню по телевізору?

"Від цього не з'явиться "Сапсан" новий, літак не з'явитися. Далекомагістрального літака у нас немає. Так, у нас все західне. Націоналізуємо, і що робитимемо наступного дня? Просте питання, відповіді немає", – засмутився Попов.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі

Також, наступ ЗСУ на Білгород і Курськ уже взимку: пропагандисти лякають своїх зомбі