Українці хочуть остаточно позбутися зрадників у країні, і йдеться про народних депутатів "Опозиційної партії - За життя".

Нова петиція з'явилася на сайті Офісу президента України, де кожен охочий може залишити побажання уряду. При наборі необхідної кількості підписів президент має її розглянути.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Справа в тому, що представники "ОПЗЖ" ще до початку повномасштабної війни активно просували в Україні "російський світ", і саме на їхній совісті те, що сьогодні відбувається.

Тепер Володимира Зеленського просять подати звернення до Верховної Ради з вимогою позбавити мандата депутатів проросійської політичної сили.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Зараз петиція – єдиний механізм дотримання принципів демократії. У Верховній Раді вже кілька місяців лежить проект постанови, який позбавить всіх депутатів о пзж мандату. Не вистачає лише політичної волі у "слуг народу". Тому ми хочемо закликати президента дати відповідь на запитання: чи підтримує президента?" він опзж у Раді чи ні?" – наголосив автор петиції.

Петиція, фото: скріншот
Петиція, фото: скріншот

До речі, представники "Опозиційної сили - За життя" навіть після 2014 року продовжували співпрацю з Кремлем, і неодноразово відвідували Москву. Яскравим прикладом є колишній нардеп Ілля Ківа, який зараз пропагандистам яро розповідає про київський режим. Або ж кум путіна Віктор Медведчук, якого нещодавно обміняли на наших захисників.

Депутати від фракції "Опозиційна платформа - За життя"
Депутати від фракції "Опозиційна платформа - За життя"

"Після настання Росії представники опзж або втекли за кордон, або ніяк не виявляли себе в допомозі Україні. Навпаки – серед них – головні колаборанти та зрадники. Серед найпомітніших постатей – кум путіна Віктор Медведчук, його друг Тарас Козак та Ілля Ківа", – йдеться далі у тексті.

Оппозиционная платформа — За жизнь
Оппозиционная платформа — За жизнь

Нагадаємо, що наближаються бої за Маріуполь: окупанти чіпляються за останню надію оборони

Раніше повідомлялося, що названо наступний після Херсона напрям, де росіяни спробують "героїчно" програти

Також, Олексій Данилов висловився про припинення поставок із Заходу після відмови від переговорів із росією