У Києві встановлять одразу дві головні ялинки країни, у Кличка здивували заявою до Нового 2023 року: "Зможуть побачити все"

Чимало українців обурені тим, що у столиці вирішили ставити Головну ялинку країни для зустрічі Нового 2023 року. Незважаючи на війну, постійні обстріли та аварійні відключення світла КМДА прийняли непросте рішення не позбавляти нас свята. Звичайно, виникає питання щодо освітлення ялинки, адже багато жителів столиці по 6-8 годин сидять без світла. Дехто жартує, що саме заради ялинки ми всі живемо при свічках, як у Середньовіччі.

Новорічна ялинка у Києві, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка у Києві, фото: Знай.ua

Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, тільки сльози на очах: ​​"Мені не вистачає..."

Відома українська співачка, учасниця усіляких телевізійних розважальних шоу, а також почесний член журі проекту "Голос країни" Тіна Кароль, яка днями зазначила, що тепер в українських жінок зовсім інші стандарти та у пріоритеті чоловіка з ЗСУ, продовжує дивувати українців. Цього разу Тіна відвідала діток, які залишилися без батьківського піклування. У дитбудинку, на превеликий подив, співачка змогла знову відчути себе добре, вона поділилася пережитими емоціями.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Крим стане пасткою для армії РФ: генерал США Бен Ходжес спрогнозував долю ворога

Крим стає все більше схожим на пастку для Росії, про це заявив екскомандувач армією США в Європі генерал Бен Ходжес. Він зазначив, що після пошкодження Керченського мосту в Росії у рази знизилася можливість підтримувати свої війська на півдні України. Нещодавно Бен Ходжес заявляв, що для того, щоб звільнити від окупантів Маріуполь і Мелітополь ЗСУ потрібно півтора два місяці. А його прогноз щодо Херсона здійснився.

Бен Ходжес. Фото : Youtube
Бен Ходжес. Фото : Youtube

Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" нагадав, які мерзенні військові "тактики" використовує росія: "Вже не дивуємось"

Мандрівник та відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав архівне фото з частиною ворожого снаряда, який потрапив до кухні житлового будинку на Харківщині. Також ведучий вирішив попередити українців про те, яку зброю окупанти використовують проти мирного населення.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Зміни в тривалості відключення електроенергії: скільки тепер сидітимемо без світла

В Україні можуть розпочати відключення електроенергії на 8 годин за раз – попередження експерта. Період відключення електроенергії в Україні може зрости вдвічі. Про це аналітик енергетичних ринків Максим Белявський повідомив в ефірі програми "Сніданок із 1+1".

Відключення електроенергії. Фото: кадр з відео
Відключення електроенергії. Фото: кадр з відео