Дружина президента Володимира Зеленського Олена намагається зробити життя в Україні кращим, періодично розповідаючи про свої досягнення у цьому плані або про те, що відбудеться у майбутньому, про важливі проекти, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно вона відповідала на запитання, як можна відновитися після поранення і знову опанувати своє тіло, протези або колісне крісло. Потім показувала, як зсередини виглядає Центр допомоги врятованим, який розташований у Києві. А зараз Олена Зеленська заявила, що в українській столиці відбулася презентація "Довідника безбар'єрності".

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Посібник з коректної комунікації доступний, зокрема, людям з порушеннями зору. Він поїде до бібліотек по всій країні, щоб спілкування, засноване на повазі, було абсолютною нормою для кожного українця", - пише Олена Зеленська. у публікації.

Це дуже важливий крок, бо він наближає нашу країну до європейських стандартів і, найголовніше, дозволить людям з обмеженими можливостями почуватися комфортно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Чудово! Нарешті ми стаємо ближче до Європи морально, а не тільки політично! Ви неймовірна жінка!", "Хороша ініціатива", "Величезний крок для майбутнього найкращої нації світу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська зробила все для тих, хто зазнав насильства: "Це вже четверте..."

Як повідомляв "Знай.uа", Перша леді Олена Зеленська стурбувалася за поранених українців: "Всі лікарні..."

Знай.ua писав, Перша леді Олена Зеленська поїхала в Португалію заради важливих людей: "Не виняток"