На українських автозаправних станціях почали опускатись цінники на деякі види палива. Як змінилися середні ціни на бензин, дизель та автогаз, повідомляє портал Мінфін.

На 17 листопада українські АЗС знизили середні відпускні ціни на бензин. При цьому цінники на дизпаливо залишилися на колишньому рівні, а автогаз трохи додав у ціні.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Середня ціна бензину А-95 преміум опустилася на 10 копійок і становить 50,07 гривні за один літр. Ще суттєвим опустився цінник на бензин А-95. Цей вид палива відпускають по 49,61 гривні за літр, що на 16 копійок дешевше, ніж у попередній торговий день.

Для водіїв, які заправляються бензином А-92, нічого не змінилося. Паливо в середньому коштує 48,59 гривні за літр, як і попереднього дня. Цінники на дизельне паливо також утрималися на місці та становлять 53,95 гривні за літр.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Водночас скраплений газ подорожчав, але зовсім небагато. Цей вид палива в середньому продають по 28,72 гривні за літр, що на 1 копійку дорожче, ніж у попередній торговий день.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на АЗС стабілізувалися, але ні краплі не радують: скільки коштуватиме літр бензину, дизеля та автогазу.

Також наш портал інформував, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.