На офіційному сайті президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, з'явилася цікава петиція, яка набрала практично 25 тисяч потрібних голосів, щоб згодом її розглянули глава держави.

Вона стосується однієї людини - Юрія Бойка, який до повномасштабної фази війни проти Росії був лідером забороненої партії "ОПЗЖ", яка працювала на ворога останні роки.

Юрій Бойко, скрін з відео
Юрій Бойко, скрін з відео

"В умовах повномасштабної війни України з РФ, у той час, коли на фронті гинуть сотні найкращих синів щодня, вимагаємо позбавити високого звання Герой України Бойка Юрія Анатолійовича", - йдеться у петиції.

Через цю людину відбувається прирівнювання дійсних героїв, які захищають незалежність України... і тих, хто працював на користь Путіна та робив усе, щоб наш суверенітет був порушений. Таким чином, українці хочуть поставити крапку у ганебному рішенні колишнього президента нашої країни – Леоніда Кучми, який і надав цю нагороду Бойку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Петиція про Юрія Бойка, скріншот: petition.president.gov.ua
Петиція про Юрія Бойка, скріншот: petition.president.gov.ua

Петиція буде дійсна ще понад 20 днів, хоча голоси майже зібрані - залишилося трохи більше ніж 3500 голосів для її розгляду.

Петиція про Юрія Бойка, скріншот: petition.president.gov.ua
Петиція про Юрія Бойка, скріншот: petition.president.gov.ua

Нагадаємо, українці готові поміняти Катерину II з Одеси на вкраденого херсонського єнота - потрібна підтримка народу

Як повідомляв "Знай.uа", викинути посібників "російського світу" з Верховної ради: до Володимира Зеленського звернулися з важливим проханням

Знай.ua писав, українці закликали не вимикати світлофори, а депутати збираються карати пішоходів: як віялові відключення вплинули на наше життя