Весь світ смішить те, як путін намагається "зацензурити" очевидні факти, забороняючи росіянам навіть вимовляти слово "війна" та інші, адже в нього це називається "спецоперацією". За це їм загрожує справжній тюремний термін. Зірки з рф теж дуже побоюються таких наслідків.

Під час трансляції на російському каналі "Муз-ТВ" програми "Битва поколінь" відбувся виступ співачки Zivert. Вона виконувала відому пісню "Все вирішено" гурту "Гості з майбутнього", проте канал вирішив внести деякі поправки, щоб не розгнівати диктатора.

Виступ Zivert, скріншот із відео
Виступ Zivert, скріншот із відео

Коли співачка дійшла до рядка "Ми голосуємо за мир, але знову в моді війна" звук на відповідних словах зменшили. Таким чином заглушили ті слова, які не можна вимовляти вголос, адже за це загрожує покарання.

Ведучий програми "Битва поколінь" Костянтин Анісімов не зміг пояснити, чому два слова були заглушені, і переадресував питання на телеканал. Ні Zivert, ні автор пісні Єва Польна поки не прокоментували подію. Оригінал "Все вирішено" було написано у 2004 році.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це вкотре доводить, як сильно путін впливає на своїх громадян, які, у свою чергу, охоче піддаються диктатурі та мерзенній пропаганді.

Раніше ми писали про те, що пропагандисти знову ниють, що санкції позбавлять їх улюбленого задоволення, і закликали покарати винного: "На чому їздити будемо"

Як повідомляв Знай.ua, Микола Басков сильно розкабанів через хворобу, експерт розповів про діагноз: "Ось і нехай. За справу!"

Також портал Знай.ua писав, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ: "І армія у нас невелика"