Багато хто пам'ятає, що два місяці тому, 21 вересня 2022 року, з російського полону вдалося повернути цілих 215 захисників України.

Серед них і бійці полку "Азов", які обороняли Маріуполь до останнього моменту, поки не було поставлено завдання скласти зброю та вижити. Не менш гучним було повернення командирів – Дениса Прокопенка, Сергія Волинського, Святослава Паламара, Дениса Шлеги та Олега Хоменка. Нині вони перебувають у Туреччині, де перебуватимуть до кінця війни. І варто додати, що це вдалося зробити в обмін на пропагандиста Віктора Медведчука, який довгі роки перебував в українській політиці, у складі партії "ОПЗЖ".

Командири батальону "Азов" в Туреччині
Командири батальону "Азов" в Туреччині

Зараз його несподівано помітили в Криму, в Ялті... з Оксаною Марченком - колись відомою українською телеведучою, для якої заборонені речовини стали набагато ближчими, ніж мікрофон. Зараз вона відома як гуморист, який записав безліч звернень до різних світових президентів. Вони вільно вечеряють в одному із місцевих закладів. Поряд немає ні охорони, ні поліції, нікого.

Медведчук в Криму, скріншот: Youtube
Медведчук в Криму, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І все це на тлі того, що у Севастополі та Євпаторії працює російське ППО. І лунають вибухи.

ППО в Криму, скріншот: Telegram
ППО в Криму, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Медведчук зник: Пєсков заявив, що не знає, де зараз колаборант (оновлено)

Як повідомляв "Знай.uа", український король пародії Юрій Великий з "Кварталу 95" показав "теплу" зустріч путіна з кумом: "Медвечучело"

Знай.ua писав, умови, в яких будуть Прокопенко, Волинський та інші командири "Азова" в Туреччині , правда від Зеленського: "Вони зможуть..."