Чекати до весни не будуть? На скільки в Україні подорожчає газ, електрика та опалення

Для всіх наших читачів, котрі уважно стежать за цінами на комунальні послуги в Україні, є кілька важливих новин. Є інформація, що в країні доведеться піднімати тарифи, незважаючи на військовий стан, проте до кінця опалювального сезону ціни для населення не зміняться.

Оплата комуналки, скріншот з відео
Оплата комуналки, скріншот з відео

У Міноборони Франції попередили українців про нову небезпеку від росіян: з першими заморозками змінять тактику

Росіяни взимку збираються кардинально змінити свою тактику. Вона тепер буде збудована не на захопленні країни, а на терорі. Про це повідомив Міністр оборони Франції Себастьян Лекорню у коментарі виданню Le Journal du Dimanche .

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Медведчука з "ОПЗЖ" помітили з Марченко у Криму: знову хоче в полон до ЗСУ

Багато хто пам'ятає, що два місяці тому, 21 вересня 2022 року, з російського полону вдалося повернути цілих 215 захисників України. Серед них і бійці полку "Азов", які обороняли Маріуполь до останнього моменту, поки не було поставлено завдання скласти зброю та вижити. Не менш гучним було повернення командирів – Дениса Прокопенка, Сергія Волинського, Святослава Паламара, Дениса Шлеги та Олега Хоменка.

Віктор Медведчук та Оксана Марченко. Фото: скрін youtube
Віктор Медведчук та Оксана Марченко. Фото: скрін youtube

Росіяни дізналися розмір зарплати Соловйова: "Більше за путiна?"

Жителі Росії вкотре були шоковані тим, що відбувається у них у країні. Цього разу простий народ намагався вгадати, яку зарплату одержують головні пропагандисти країни. Новий сюжет було знято місцевими засобами масової інформації. Перша дівчина прикинула, що такі ведучі як Володимир Соловйов отримують у районі 100 тисяч рублів, адже більше за їхню роботу не платитимуть.

соловйов. Фото: скриншот з відео
соловйов. Фото: скриншот з відео

Фанатка путіна у київській електричці закликала ЗСУ скласти зброю: що з нею зробили просто на місці

Через дев'ять місяців війни Росії проти України перебувають ще ті люди, які продовжують вірити в добрі мотиви кривавого диктатора путіна. Стався новий випадок в одній із київських електричок. Там перехожі зняли ролик, на якому видно, як пасажири скандалять із однією з українок.

Випадок в електричці, скріншот: Telegram
Випадок в електричці, скріншот: Telegram