Через дев'ять місяців війни Росії проти України перебувають ще ті люди, які продовжують вірити в добрі мотиви кривавого диктатора путіна.

Стався новий випадок в одній із київських електричок. Там перехожі зняли ролик, на якому видно, як пасажири скандалять із однією з українок.

Виявилось, що вона вже втомилася від цієї війни, яку 24 лютого розв'язав Кремль. Саме путін наказав ввести війська на наші території, і спортив життя мільйонам українців. Через нього померли сотні тисяч наших людей і ще більше перебувають під окупацією.

Електричка. Фото: скриншот з відео
Електричка. Фото: скриншот з відео

Однак чомусь не всі це розуміють. Цього разу жінка у громадському транспорті навчала людей життя. Вона вважає, що Росія прийшла сюди рятувати наших людей і пропонувала постійно Збройним силам України скласти зброю та здатися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Люди одразу ж обурилися, адже пережили все це горе на власній шкурі, і розуміють, хто насправді має скласти зброю в цій ситуації. Один із пасажирів був настільки обурений, що спробував вигнати її з вагона.

Виникла бійка, і потім жінку висадили на найближчій зупинці.

Досить цікаво, чому такі "фанати російського світу" все ще живуть тут, а не переїдуть туди, де править диктатор путін. Можливо, саме завдяки таким, як вона, війна все ще триває, оскільки СБУ регулярно знаходять українців, які за гроші продовжують допомагати окупантам влаштовувати терор на наших територіях.

ВСУ тим часом продовжують працювати на благо нашого народу, і вдень за днем ​​звільняють нові території від російських злочинців.

Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook
Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook

Нагадаємо, що доплати до мінімальних пенсій: хто і коли може отримати новий бонус

Раніше повідомлялося, що українці готові поміняти Катерину ІІ з Одеси на вкраденого херсонського єнота - потрібна підтримка народу

Також доведеться заплатити до 8500 гривень: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах