З Німеччини депортували росіянку, яка знущалася з українок. І так буде з кожним любителем «російського світу», який дестабілізує ситуацію в Європі.

Ролик з аеропорту було опубліковано у мережі, як передає портал The Insider.

Юлію Прохорову помітили із речами в аеропорту міста Берлін. Сама дівчина 1992 року народження з Самарської області, і після переїзду до Москви працювала касиром в одному з місцевих магазинів і вважалася мікрофінансовою організацією.

"Росіянка Юлія Прохорова, яка прославилася тим, що записувала на відео свої провокації проти українських біженців, сьогодні депортували з Німеччини", - пише видання.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У самій Німеччині, мабуть, вона була незаконно, оскільки посвідки на проживання у неї не було.

Останні кілька місяців її ім'я регулярно спливало в інтернеті, оскільки ще в серпні, прогулюючись вулицями Берліна, вона продовжувала дестабілізувати ситуацію. На українських мітингах вона підходила до наших громадян, питала «Чий Херсон», а після цього додавала "Слава Росії". Це швидко почало розлітатися через мережу, і що призвело до перших проблем для дівчини.

Наприклад, Booking заблокував її обліковий запис і скасував резерв на житло у Відні, про що вона вже встигла поплакатися шанувальникам. Далі випливла інформація в німецькій газеті, що Юлія є насправді дівчиною легкої поведінки, та надавала інтимні послуги за гроші.

Восени у її будинку провели обшук, і вже зараз її депортували. І так буде з кожним, хто продовжує любити путіна, але чомусь на відстані.

Нагадаємо, що з матами, черевиком у голову і форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з Росії

Раніше повідомлялося, що путін готує для народу "новорічний подарунок": загальна мобілізація практично узгоджена

Також "путина винесуть вперед ногами": журналіст побачив початок кінця диктатури в Росії вже за пару місяців