Дружина президента Володимира Зеленського Олена нещодавно розповідала, як можна відновитися після поранення і знову опанувати своє тіло, протези або колісні крісла.

Наразі жінка дала велике інтерв'ю виданню BBC у рамках проекту "100 жінок". Там було сказано багато цікавого, іноді суперечливого. Наприклад, жінка заявила, що понад 90% опитаних українців заявили, що готові жити в умовах без світла та тепла протягом 2-3 років. Також вона зазначила, що наші громадяни пережили дуже багато страшних випробувань протягом останніх місяців... стільки жертв, руйнувань та блекаут точно не найстрашніше, що може статися з кожним із нас.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Варто додати, що ситуація, коли українці готові терпіти в найскладніших умовах без світла та тепла, можлива лише в тому випадку, якщо є перспектива членства в ЄС.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Усі українці стануть сильнішими через цю війну. І я щиро вірю в таку штуку, яку психологи називають посттравматичним зростанням. Я дуже хочу вірити, що він існує, що ми можемо стати через всі ці випробування краще", - заявляє Олена Зеленська.

А ще Перша леді зазначила, що для неї кожна наступна ракетна атака може бути фатальною... бо вона, як і прості українці, не застрахована ні від чого. І її діти, і батьки, і друзі.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська зробила те, що максимально "зблизило" Україну з Європою

Як повідомляв "Знай.uа", Принцеса Уельська Кейт Міддлтон підтримала біженців у Британії та покуштувала український коровай

Знай.uа писав, Перша леді Олена Зеленська зробила все для тих, хто зазнав насильства: "Це вже четверте..."